Η εταιρεία ΚΑΛΟΤΕΡΑΚΗΣ ΑΕ

Serious with design... since 1976

Η εταιρεία ΕΠΙΠΛΟ ΚΑΛΟΤΕΡΑΚΗΣ GROUP AΕ δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής επίπλου, κουζίνας και ξενοδοχειακού/επαγγελματικού εξοπλισμού από το 1976. Σε υπερσύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις παραγωγής 5.000 m2 και σε εκθεσιακούς χώρους 2.500 τ.μ., ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, η πιστοποίηση και διασφάλιση της ποιότητας σε κάθε στάδιο παραγωγής και τo ανθρώπινο δυναμικό εξειδικευμένων επιπλοποιών είναι οι κυριότεροι παράγοντες που καθιστούν την εταιρεία ως μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές και εμπορικές εταιρείες επίπλου στην Ελλάδα.

Kύρια αντικείμενα δραστηριότητας της εταιρείας είναι η κατασκευή  οικιακού & ξενοδοχειακού επίπλου και κουζίνας τα οποία παράγονται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της εταιρείας με την επωνυμία  theDesignGroup_furniture ideas.  Η εταιρεία εκτός απο τις κατασκευές έχει και εμπορική δραστηριότητα καθώς συνεργάζεται με επώνυμες ελληνικές και ξένες εταιρείες επίπλου, φωτιστικών και διακόσμησης.

Σχετικά με το ξενοδοχειακό έπιπλο, η εταιρεία αριθμεί στο ιστορικό της μία σειρά επιτυχημένων συνεργασιών με ορισμένες από τις πιο σημαντικές και πολυτελείς αλυσίδες ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων καταλυμάτων στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις για δωμάτια ξενοδοχείων και κοινόχρηστους χώρους. Kαι όλα αυτά με την πολύχρονη εμπειρία της σχεδιαστικής ομάδας HOTEL & CONTRACT GROUP που αναλαμβάνει και μελετάει λεπτομερώς τις ανάγκες κάθε ξενοδοχειακού αλλά και επαγγελματικού project με κύριο γνώμονα την άριστη σχέση ποιότητας και τιμής.

Στις εκθέσεις της εταιρείας σε Ρέθυμνο, Χανιά και Αθήνα παρουσιάζονται όλες οι συλλογές επίπλων, κουζίνας, ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, με έμφαση στην υψηλή ποιότητα κατασκευής, τον λιτό και διαχρονικό σχεδιασμό με λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες και την αισθητική κάθε χώρου. 

 

Εγγραφή στο Newsletter

Για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα στο Email σας