Η εταιρεία ΚΑΛΟΤΕΡΑΚΗΣ ΑΕ

Ποιότητα - Έμπνευση - Design απο το 1976

Η εταιρεία ΕΠΙΠΛΟ ΚΑΛΟΤΕΡΑΚΗΣ GROUP AΕ δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου, της κουζίνας και του ξενοδοχειακού/επαγγελματικού εξοπλισμού από το 1976 και έχει εδραιωθεί την τελευταία δεκαετία ως μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές και εμπορικές εταιρείες επίπλου στην Ελλάδα. Σε υπερσύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις παραγωγής 5.000 m2 και σε εκθεσιακούς χώρους 3.000 m2 ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, η πιστοποίηση και διασφάλιση της ποιότητας σε κάθε στάδιο παραγωγής και τo ανθρώπινο δυναμικό εξειδικευμένων επιπλοποιών, είναι οι κυριότεροι παράγοντες που καθιστούν την εταιρεία το πιο δυνατό όνομα στο χώρο του επίπλου.

Kύρια αντικείμενα δραστηριότητας της εταιρείας είναι το οικιακό/ξενοδοχειακό και επαγγελματικό έπιπλο τα οποία περιλαμβάνουν έπιπλα που έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί αποκλειστικά απο την εταιρεία ΚΑΛΟΤΕΡΑΚΗΣ ΑΕ με την ονομασία theDesignGroup_furniture ideas, η κατασκευή κουζίνας, ντουλάπας, πόρτας, μπάνιου, παιδικού δωματίου. Η εταιρεία εκτός απο τις κατασκευές έχει και εμπορική δραστηριότητα καθώς στην έκθεση επίπλου θα βρει κάποιος έπιπλα απο επώνυμες ελληνικές και εισαγόμενες εταιρείες επίπλου αλλά και φωτιστικά, αντικείμενα και είδη σπιτιού. Βασικό κομμάτι του σχεδιασμού και της παραγωγής αποτελεί και ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός καθώς η εταιρεία αριθμεί στο ιστορικό της μία σειρά επιτυχημένων συνεργασιών με ορισμένες από τις πιο σημαντικές και πολυτελείς αλυσίδες ξενοδοχείων στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις για δωμάτια ξενοδοχείων και κοινόχρηστους χώρους. Kαι όλα αυτά με την πολύχρονη εμπειρία της σχεδιαστικής ομάδας HOTEL & CONTRACT GROUP που αναλαμβάνει και μελετάει λεπτομερώς τις ανάγκες κάθε ξενοδοχειακού αλλά και επαγγελματικού project με κύριο γνώμονα την άριστη σχέση ποιότητας και τιμής.

Στην έκθεση επίπλου ΚΑΛΟΤΕΡΑΚΗΣ παρουσιάζονται όλες οι συλλογές επίπλων, κουζίνας, ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, με έμφαση στην υψηλή ποιότητα κατασκευής, τον λιτό και διαχρονικό σχεδιασμό με λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες και την αισθητική κάθε χώρου. Η δυναμικότητα στο ύφος, τη συμμετρία και την λειτουργικότητα, ενισχύει την έμπνευσή μας και μεταμορφώνει κάθε προσωπικό χώρο με κύριο γνώμονα τον άνθρωπο, την προσωπικότητά του και τις επιθυμίες του.

theDesignGroup_furniture ideas

Το πάθος μας για το έπιπλο μάς οδήγησε στο να οραματιστούμε την δημιουργία μιας νέας κοινωνίας design στον ελληνικό χώρο του επίπλου. Έτσι, δημιουργήθηκε η συλλογή theDesignGroup_furniture ideas by Kaloterakis, με έπιπλα για όλους τους χώρους μιας κατοικίας, με σχεδιασμό και κατασκευή αποκλειστικά από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας ΕΠΙΠΛΟ ΚΑΛΟΤΕΡΑΚΗΣ. Έπιπλα της συγκεκριμένης συλλογής θα βρείτε στην έκθεσή μας στο Ρέθυμνο και στο Home & Design Concept store κατάστημα μας στην Αθήνα.

Εγγραφή στο Newsletter

Για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα στο Email σας